079-077 71 74

 info@lattflytt.se

Flytthjälp 71kvm i Ängelholm

Carita

"Mycket trevlig personal , snabba o väldigt försiktig med grejerna . Kan varmt rekommenderas / ita"

Flytthjälp 65 kvm i Malmö

Malin

"Otroligt snabba, duktiga och snälla. Dem kämpade på från 3e våningen utan hiss...utan att ta paus. Kommer utan tvekan att anlita dessa igen!"

Flytthjälp 30 kvm i Helsingborg

Daniela

"Så trevliga och bra! Har i efterhand använt er igen för andra transporter. Ni hittar alltid en lösning och är supersnabba!"

Flytthjälp 39kvm från Hässleholm till Enskede

Kerstin

"Behövde en flyttning med kort varsel, från Tyringe - Enskede, på en bestämd dag - Lätt Flytt fixade det! Trevliga och hjälpsamma, dom verkar ha lösningar på allt. Kom i god tid, var snabba med på- och avlastning. Priset skapligt. Kommer helt klart, att anlita dom igen, vid behov. Kan rekommendera Lätt Flytt

Flytthjälp 64 kvm i Örkelljunga

Jim

"Mycket bra bemötande. Super trevliga att prata med."

Flytthjälp 74kvm Stockholm-Göteborg

Johannes

"Snabbt och lätt, bra och snabb återkoppling på bokning och ändringar. Dök upp på avtalad tid. Effektivt flyttande. Flyttade från Stockholm till Göteborg."

Flytthjälp från Shurgard förråd till Lund

Einar

"Allt gick bra och jag var väldigt nöjd med servicen och prisen."

Utlandsflytt 60 kvm från Malmö-Norge

Cecilie

"Jag flyttade mitt bohag från Sverige till Norge med Lätt flytt och var mycket nöjda med hur flytten var handterat: god kommunikation och service och et bra resultat!"

Flytthjälp 73kvm i Ystad-Stockholm

Samaneh

"Mycket bra och extra plus för personlig kontakt i samband med erbjudande av offert/tjänst."

Flytthjälp av bohag från Stockholm-Ängelholm

Johan

"Är mycket nöjd med flytten Stockholm - Ängelholm, trots besvärligt vinterväder. De två flyttkillarna gjorde ett mycket bra jobb. De var arbetsamma, starka, effektiva samt vänliga så allt flöt på enligt plan. Högsta betyg."

Flytthjälp 54 kvm i Malmö

Sofia

"Superbra service från början till slut. Killarna som kom var super snabba och effektiva samtidigt som de var väldigt rädda om mina saker. Lägenheten jag flyttade till var nymålad och hade nyslipade golv så jag bad de att vara extra försiktiga vilket de var. Har ingenting negativt att säga om detta företaget eller personerna jag hade kontakt med och eller de som kom och flyttade. Rekommenderar gärna vidare till vänner och familj :)"

Flytthjälp 49 kvm i Halmstad

Klara

"Vi är jättenöjda med flytthjälpen! Tack till trevlig personal som var väldigt hjälpsamma och varsamma med våra möbler. Dessutom bra pris. Rekommenderas!

lytthjälp 65 kvm i Lund

Joakim

"Mycket effektiva och trevliga! Vi flyttade i Lund till 99kvm på 4e våningen utan hiss. Vi tyckte själva att det var jobbigt att bära upp en flyttlåda för trapporna men de tog två lådor i taget och gick upp och ner konstant."

Flytthjälp 104 kvm i Vejbystrand, Ängelholm

Maria

"Allting var bra, snabba, rädda om ömtåliga saker,inga problem alls."

Flytthjälp 30 kvm i Stockholm till Malmö

John

"Punktlighet, lätt hålla kontakten per telefon. Inga konstigheter."

Flytthjälp från Järfälla till Malmö

Fredrik

"Flyttade från Stockholm till Malmö för ett mycket förmånligt pris. Lätta att ha att göra med, trevliga flyttgubbar och allting kom fram i samma skick som det lämnade."

Flytthjälp 72 kvm i Halmstad

Sara

"Väldigt nöjd med lätt flytt. Trevligt bemötande av personalen som bokade allt och riktigt duktiga flyttgubbar! Starka o snabba, allt var helt o kom fram i tid. Skulle absolut använda igen."

Flytthjälp 106kvm Sollentuna - Helsingborg

Petter

"Flytthjälpen kom på utsatt tid och gjorde en bedömning innan de sedan raskt fyllde två flyttbilar och staplade proffsigt och skyddade möbler med filtar och spände fast med remmar. Avlastning på destinationen gick väldigt snabbt då vi numrerat kartongerna motsvarande rum de skulle till. Inga skador eller repor. Det kom en regnskur och då väntade man ut den för att inte skada möbler. De var aktsamma om väggar också. Ett superbra flyttgäng. Jag rekommenderar verkligen dem. Mycket smidig kontakt med bokning och faktura."

Utlandsflytt från Danmark från Stockholm

Christine

"Lågt pris, otroligt vänliga, effektiva och varsamma om mina saker."

Flytthjälp 50 kvm från Göteborg till Malmö

Hannah

"Var väldigt nöjd med flytten av Lätt Flytt. Två trevliga killar hjälpte flytta mitt bohag och de var försiktiga med lådorna, men ändå snabba på både in- och utflytt. Enkel kommunikation både vid bokning och under hela flytten som skedde mellan Gbg-Malmö angående ankomst etc. Bästa flyttupplevelsen jag haft hittills :)"

Flytthjälp 39kvm Malmö - Stockholm

Magdalena

"Det fungerade väldigt smidigt och eftersom vi inte var på plats i Malmö så var det extra viktigt att allt fungerade ! Rek verkligen och jag är en krävande och mycket nöjd ! Magdalena"

Flytthjälp av möbler från Linköping-Göteborg

Zubaidah

"Vi är så nöjda med föraren som även hjälpte med bärande. Mycket professionell o bra samarbete. Mycket imponerad över hans sätt att arbeta. Tack att det gick så smidigt med min dotters flyttning fr Linköping till Göteborg MVH ZUBAIDAH"

Inger Lindahl

Kan verkligen rekommendera lätt flytt, fantastik service och så trevliga och hjäpsamma killar hela vägen från Ängelholm till Stockholm.

Tjänster: Packning och uppackning, Flytt inom delstaten/regionen

Christine Stålhammar

"Snabba, trevliga killar som utförde min flytt från hästgård till villa på ett utmärkt sätt!"

Tjänster: Lokal flytt

Thomas Finke

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet, Svarstiden

"Allt man förväntar sig från en proffsig flyttfirma hittade jag hos Lätt Flytt! Snäll, jätte snabbt / effektivt och mycket försiktig med mina grejer! Har definitivt inte lust att flytta igen men i alla fall vet jag vem jag ska be om hjälp igen! Tack så jättemycket!!!"

Tjänster: Flytt inom delstaten/regionen

Jashar Samadi

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden

"Önskar det fanns fler än 5 stjärnor! Idag var andra gången vi använder oss av Lätt Flytt och återigen supernöjda. Förra gången privat och denna gång företagsflytt. Innan jag väljer samarbetspartner/leverantör gör jag ett grundligt arbete, och därför hamnade jag igen hos Lätt Flytt då de förutom att ha bra priser, också har ett team som är väldigt trevliga och professionella! De kämpar verkligen, håller tider och är otroligt duktiga och försiktiga med ens varor! Det märks tydligt och nästa gång behöver vi helt ärligt inte ens googla, utan ringer direkt då vi vet det är oslagbart. Tack så mycket!"

Pernilla Wenzel

"Jag vill verkligen tacka er för en bra flytt. Era killar var vänliga, hjälpsamma och serviceminded. Vi kommer att rekommendera er till andra som behöver hjälp."

Tjänster: Flytt inom delstaten/regionen

Jenny Löyskä

"Det är andra gången vi använder Lätt Flytt och de är verkligen SÅ bra! Effektiva, starka, trevliga och väldigt god service! Bra priser och snabb återkoppling med allt! Rekommenderar varmt detta företag för flytt i hela Sverige och utomlands!"

Carolina Samuelsson

"Jag har använt den här flyttfirman två gånger. Fantastiskt snälla, effektiva och trevliga män. Att flytta med Lätt Flytt har alltid varit smidigt och lätt Rekommenderar dem starkt."

Tjänster: Flytt till annan delstat/region

Kerstin Johansson

"Behövde en flyttning med kort varsel, från Hässleholm - Enskede, på en bestämd dag. -Lätt Flytt ordnade det! Trevliga, hjälpsamma, verkar ha lösningar på allt. Kom i god tid, var snabba med på- o avlastningen. Priset skapligt! Kommer helt klart, att anlita dem igen, vid behov Kan rekommendera Lätt Flytt!"

Britta Tina Halvarsson Mangold

"Tacksam att Lätt Flytt kunde ta sig an min anhörigs flyttning med kort varsel och vänlighet. Allt gick snabbt och smidigt."

Håkan Strömbergh

Positiva: Kvalitet, Punktlighet, Svarstiden

"Ett mkt seriöst och professionellt bemötande där kunden sätts i första rummet. Lätt att planera tillsammans och även lite svåra praktiska problem har löst mycket bra. Företaget kan med fördel rekommenderas. Gunilla/Håkan"

Anette Åberg

Positiva: Kvalitet, Punktlighet

"Fantastisk smidig flyttning ,de var trevliga ,punktliga och att flöt väldigt bra .Kan verkligen rekommendera Lätt Flytt of Sweden!"

Håkan Jönsson

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Punktlighet, Svarstiden

"Vilka flyttkillar. Rena maskinerna. Snabba och effektiva och noggranna. Ringde på morgonen och några timmar senare var flytten avklarad."